28~11~2008


Assalamualaikum w.b.t

Semalam aku dah dibebaskan  mcm masuk lokap lak bunyi tapi bukan lokap taw cma wad.Thanks pada member zulkifli(admin) sbb tlg pantau web ntvirus ni…terima kasih bt pelayar yang masih masuk walaupun itu update last yang dicatat oleh admin… semasa dlm wad tu banyak pengalaman best he2… Ada nak wish aku arini jom heheheh nth baper puluh tau dl pd waktu tarikh mcm nila aku dilahirkan… terima kasih pada yang dah wish member2 trtm yg tersyg… happy_birthday_2_pink_roses_with_raindrops

selamat layan lagu ni…

tapi….

aku terdgr mp4 lagu ni yang mana boleh wat aku terfikir layar keinsafan  

Sepi benar senja ini
Bayunya semilir, menganak ombak kecil
Jalur ufuk pula mengemas terang
Kapal dan layar terkapar

Mengapa nantikan senja
Barukan terdetik, pulang ke pengkalan
Gusar malam menghampiri
Ku tewas di lautan

Tuhan layarkanku ke arah cintaMu
Tuntuniku menggapai redhaMu
Rimbunan kasihMu ku berteduh
KepadaMu ya Tuhan
Berikan secebis keinsafan
Bekalan sepanjang perjalanan
Mencari ketenangan

Biar Kau menjadi saksi
Tulus tangisku kala dini hari
Kesempatan yang hanya sebentar
Moga keikhlasanku terlakar
Berikanlah ku hidayah
Agar dikuatkan iman yang lemah
Moga diberkati hidup ini
Menuju bahagia yang kekal abadi

PadaMu Tuhan
Kan kuserahkan cinta kepadaMu

Tuhan layarkanku ke arah cintaMu
Tuntuniku menggapai redhaMu
Rimbunan kasihMu ku berteduh
KepadaMu ya Tuhan
Berikan secebis keinsafan
Bekalan sepanjang perjalanan
Mencari ketenangan

Biar Kau menjadi saksi
Tulus tangisku kala dini hari
Kesempatan yang hanya sebentar
Moga keikhlasanku terlakar
Berikanlah ku hidayah
Agar dikuatkan iman yang lemah
Moga diberkati hidup ini
Menuju bahagia yang kekal abadi

Harapanku moga dikurniakan
Manisnya iman berpanjangan
Moga lautan hilang gelora

Advertisements

2 Respons to “28~11~2008”

  1. Salam Hari Lahir
    Semoga Panjang Usia, Sihat Walafiat d bwh RahmatNYA
    Dipermudahkan rezeki & segalanya..

  2. Yer sahabat btl tu teruskan Salam Hari Lahir
    Semoga Panjang Usia, Sihat Walafiat d bwh RahmatNYA
    Dipermudahkan rezeki & segalanya.. dari sahabat juga penyokong web enta

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: